IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy IloveyouBiyy Iloveyou MUHD ADHA

Make blog

CHICKEN LITTLE

Iyka Sayang Adha

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 25 May 2012

MUHAMAD ADHA BIN MUHAMAD RAPIEI .


Hye . dah lama tak tulis cerita baru kan . hehehe . iyka busy lah sejak kebelakangan nie .nak SPM lah katakan . ^_^ . hari nie iyka nak share dengan korang pasal pakwe baru iteww nie . ^.^ . nama dia kan Muhamad Adha bin Muhamad Rapiei  . Umur dia sama dengan itewww tau . tak pernah dalam sejarah kita couple sebaya . :) . tapi dia dah berhenti sekolah . tak minat belajar lah kata dia . ^_^. sekarang dia kerja dekat Shah Alam . 
^_^ . itewww sayang pakwe iteww tau .korang nak dia . langkah mayat aku dulu .  hehe . korang mesti nak tahu macam mana aku bolehh kenal dengan dia kan . ha . meh sini duduk dekat dekat . iyka nak story nie .  masa bulan 11 tahun lepas . dia lalu depan rumah nenek aku . and then dia senyum dekat aku . aku senyum lah balekk . masa tuu aku happy gila dia senyum dekat aku , hahaha . aku usha dia 7 bulan tauu . lama tuhh . and ada satu hari nie dia lalu depan rumah nenek aku and dia mintak number aku . hahaha . chance aku kott . aku bagii jea lah . start malam tu aku kenal dia dengan lebihh mendalam . and then ada satu malam nie aku luahkan perasaan aku dekat dia . dia punn luahkan perasaan dia dekat aku . hehehe . sama sama luahkan perasaan tu . and dia aku terus mintak couple dengan dia . ^_^ . hehehe . dia cumell sangat tau . iyka suka tengok dia bila dia senyum . ^.^ . korang nak dia , ambik lah . tu punn kalau dia nak dekat kornag lah . HAHAHa ! .
okay lah , iyka dah penat menaip nie hah . nanti ada story baru iyka kongsi dengan korang tau .
byebye . semoga hari2 anda sentiasa ceria . <3 


ILOVEYOUMUHAMAD ADHA <3





Blog Archive